Punimet e Abitat Group

Abitat Group lind si nje ndërmarrje totalisht italiane. Ishte një ide dhe vendimmarrje e Dierres spa Itali, për krijimin në Shqipëri të një ndërmarrje 100 % italiane, 100% markë Dierre, 100% distributor vetëm i kësaj marke.

Na dërgoni një mesazh

Mos ngurroni ! Jemi këtu për cdo pyetje tuajën !