Abitat Group

Abitat Group lindi si një ndërmarrje totalisht italiane. Ishte një ide dhe vendimmarrje e Dierres spa Itali, për krijimin në Shqipëri të një ndërmarrje 100% italiane, 100% markë Dierre, 100% distributor zyrtar i kësaj marke.

ProduktetKontakto

Historiku

Mirë Se Vini Në Abitat

Fillon me krijimin e saj, në vitin 2010 me Administrator dhe ortak të vetëm Z. Genti Bedalli.

Produktet janë totalisht italiane me kosto fabrike. Ne i ofrojmë të gjitha llojet e dyerve si: Dyer të Blinduara, Dyer të Brendshme, Dyer Druri, Dyer me Kornizë Alumini, Dyer Kundra Zjarrit, Dyer Garazhi etj. dhe të gjithë aksesorët e dyerve që janë specifike në varësi të modelit. Ne sigurohemi që të ofrojmë asistencë teknike për të gjithë gamën e produkteve tona. Personeli ynë është i trajnuar pranë “Casa Madre”, Dierre, Torino. Trajnimet janë periodike dhe me çertifikatat përkatëse. Ne jemi në vendin e parë për asistencën dhe njohuritë që disponojmë në lidhje me produktet moderne që propozohen nga zhvillimi industrial i fushës në të cilën operojmë.

Abitat Group

Për Një Siguri Të Përjetshme

Ndihuni të sigurt në shtëpinë tuaj ! Kjo mundësohet me anë të produkteve të Abitat Group dhe duke klikuar më poshtë,  ju mund të shihni disa nga punimet tona.

Abitat

Gama e produkteve

Abitat Group ofron një gamë të gjerë dyersh për apartamentin tuaj, vilën apo biznesin tuaj! Çdo derë i përshtatet ambientit të saj ideal. Një sallon i rafinuar është perfekt për një model dere të brendshme druri masiv, ndërsa një kuzhinë moderne dhe me mjaft hapësirë, me një version tamburato, dritare dhe veranda të siguruara me elegancë. Produktet ofrojnë një larmishmëri në dizajn, në elementet e sigurisë dhe në funksionalitetin e tyre.

Abitat

Koleksion Stylish

Në koleksionet e dyerve që mund të porosisni tek Abitat Group, një vëmendje të veçantë ka stili. Dyert janë punuar me shumë përkushtim, pasion, ide te qarta, cilësi, teknika dhe krijimtari për të përmbushur nevojat tuaja, duke ofruar gjithmonë zgjedhje të reja, të ndryshme, pikërisht siç jeni ju. Dera mund të vishet sipas dëshirës suaj për ta harmonizuar atë me ambientin dhe jetesën tuaj.

Abitat

Dyer Sigurie

Dera shpreh kufirin midis shtëpisë tuaj dhe gjithë botës, shenja e parë e personalitetit tuaj. Dhe jo vetëm, çdo derë e jashtme Dierre është mbi të gjitha mbrojtja e parë dhe më e madhe kundër çdo përpjekje për të ndërhyrë në privatësinë tuaj. Ky është objektivi që Dierre, lideri botëror në prodhimin e sistemeve të sigurisë, ndjek çdo ditë.

Abitat

Dyer të Brendshme

Të zgjedhësh derën e duhur është shumë e rëndësishme, si për një arredim me stil, ashtu dhe për ta bërë ambientin më funksional. Per ta bërë këtë është e rëndësishme të njohësh materiale të ndryshme që mund të jenë në përbërje të derës. Përveç dyerve prej druri masiv, prej vitesh ofrojmë zgjidhje edhe për ata që kërkojnë dyer me xham, laminate dhe dyer të lyera.

Abitat

Dyer për Garazh

Projektuar për çdo lloj garazhi, këto dyer janë ndërtuar për të ruajtur me kalimin e kohës të gjithë bukurinë dhe funksionalitetin e tyre. Ofrojmë tipologji të ndryshme dyersh për garazh totalisht të personalizuara në përmasa, forma, materiale e finitura.

Abitat

Kasaforta, brava, cilindra e aksesorë

Prej 40 vjetësh, Dierre ofron produkte të ndryshme për të përmbushur kërkesat tuaja.
Falë prodhimit totalisht italian, Dierre paraqitet në treg si një lider botëror i bravave në modele dhe përmasa të ndryshme, cilindra, kasaforta, aksesorë e pjesë të ndryshme këmbimi për dyer të jashtme.

Dëshmi

Çfarë thuhet për punën tonë

Gjetja e duhur

Siguria e shtëpisë time është në duar të sigurta.

Rezi B.

Shërbim i kualifikuar

Shërbim i një kualiteti të lartë, shumë i kënaqur.

Niko S.

Eksperiencë e gjatë

Disa herë bashkëpunim me Abitat, prej një kohe relativisht te gjatë tashmë.

Pirro L.

Mbresëlënëse

Më shumë se e kënaqur me punën e Abitat Group, më e mira në treg.

Roza K.

Abitat Group

Ndjehuni Të Sigurt Në Shtëpinë Tuaj

Na dërgoni një mesazh

Mos ngurroni! Jemi këtu për çdo pyetje tuajën!