Bëni investimin e duhur!

Dierre është një brand i mirënjohur në botë për dyert e të gjitha llojeve. Dyert Dierre vijnë në Shqipëri nëpërmjet Abitat Group, si distributor i vetëm i autorizuar.

 
PRODUKTET

Abitat Group shpk rezervon ekskluzivisht për klientët e tij vetëm produkte të kualitetit medio-alto dhe alto. Për të realizuar çdo lloj kërkese të klientëve tanë jemi impenjuar të ofrojmë gamë produktesh të ndryshme deri tek realizimi i qëllimit “chiavi in mano”.

1. Dyer të brendshme

 

 • Për vila;
 • Apartamente;
 • Biznese, hoteleri;
 • Institucione publike etj;
 • Me të gjithë gamën e aksesorëve.

2. Dyer të blinduara

 

 • Për apartamente;
 • Vila;
 • Biznese;
 • Me të gjithë gamën e aksesorëve.

3. Dyer zjarrduruese

 

 • për vila
 • biznese
 • qendra tregtare
 • hoteleri
 • institucione publike etj.

4. Dyer garazhdi

 

 • Mekanike;
 • Elektrike.

5. Doreza dhe aksesorë

 

 • Për dyer të brendshme;
 • Për dyer të blinduara.

6. Parket

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje tuajën, informacion rreth produkteve apo asistencë!

× Përshëndetje!