Dierre Albania - Abitat Group Distributori Zyrtar i Dierre

Abitat Group u krijua nga Dierre Spa Italy si një kompani  100 % Italiane!

Abitat Group distributor zyrtar i Dierre në Shqipëri.

Zgjidhni cilësinë dhe jetëgjatësinë!

Rreth neshKontakto

Dierre Albania - Abitat Group Distributori Zyrtar i Dierre

Abitat Group u krijua nga Dierre Spa Italy si një kompani  100 % Italiane!

Abitat Group distributor zyrtar i Dierre në Shqipëri.

Zgjidhni cilësinë dhe jetëgjatësinë!


Rreth neshKontakto

Historiku

Mirësevini në Abitat

Abitat Group shpk u krijua në vitin 2009 nga Zoti Genti Bedalli, ortak dhe Administrator i vetëm i Shoqërisë.

Dierre Spa vendosi të eksperimentonte në Shqipëri, me krijimin e një kompanie me baza tërësisht Italiane. Zoti Genti Bedalli në bazë të një eksperience dhe ekspertize të gjerë e të gjithanshëm në këtë fushë ndërmori drejtimin e kësaj kompanie në Shqipëri.

Sot Abitat Group shpk është një realitet fitues, organizativ, asistencial, i kompletuar dhe pasqyron në mënyrë perfekte “Casa Madre” Dierre.

Abitat Group

Për një siguri të përjetshme

Ndihuni të sigurtë në shtëpinë tuaj! Kjo mundësohet vetëm me anë të produkteve të Abitat Group.

Siguri, kualitet dhe izolim total i shtëpisë suaj me dyert e Dierre! Klikoni më poshtë dhe njihuni me disa nga punimet tona.

Abitat

Gama e produkteve

Zgjidhni cilësinë dhe jetëgjatësinë!

Abitat Group përkushtohet që të sjellë dyert e brendshme apo të jashtme me modernizëm dhe stil.

Siguria e jetës suaj fillon nga siguria dhe garancia e shtëpisë suaj!

Abitat

Koleksion Stylish

Moderne, unike dhe të përshtatura me arkitekturën e shtëpisë apo zyrës suaj! Bëni investim të zgjuar!

Ky është qëllimi që Dierre, lider botëror në prodhimin e sigurisë, ka ndjekur çdo ditë për më shumë se 30 vjet. Për ta arritur atë, është dashur pasion, përkushtim, ide të qarta dhe një sërë bashkëpunëtorësh, teknikë, designers inxhinierë dhe artizanë.

Abitat

Dyer Sigurie

Çdo derë sigurie Dierre është mbrojtja e parë dhe më e madhe kundër çdo ndërhyrje nga jashtë. Vijnë nga një sistem i teknologjisë më të përparuar që vetëm Dierre mund t’ju ofrojë. Fasadën e jashtme mund ta vishni sipas dëshirës, duke e përshtatur me ambjetin dhe stilin tuaj të jetesës.

Abitat

Dritaret E Jashtme

Me linjën e dritareve dhe kornizave të derës për përdorim në natyrë, një plotësues ideal për secilën derë të blinduar, Dierre eksploron dhe zhvillon konceptin e sigurisë së integruar, e kuptuar si një kombinim sinergjistik dhe ekskluziv i performancës dhe dhuratave unike dhe të shkëlqyeshme.

Abitat

Porta të brendshme Basic Mood Wood

Basic Mood Wood i jep jetë hapësirave të jetesës dhe mjediseve profesionale, klas dhe komoditet me një gamë të gjerë të materialeve, zgjidhjeve estetike dhe konfigurimin. Cilësia dhe prestigji janë nënshkruar nga Dierre.

Abitat

Dyer Për Garazh

 Projektuar për çdo lloj garazhi, dyert e sipërme dhe dyert sektoriale të propozuara nga Dierre janë ndërtuar për të ruajtur me kalimin e kohës të gjithë bukurinë dhe funksionalitetin e tyre. Mekanizmat e sofistikuar dhe të fuqishëm rrëshqitës garantojnë një lëvizje të saktë, të menaxhueshme, duke respektuar të gjitha standardet evropiane të sigurisë.

Dëshmi

Cfarë thuhet për punën tonë

Gjetja e duhur

Siguria e shtëpisë time është në duar të sigurta.

Rezi B.

Shërbim i kualifikuar

Shërbim i një kualiteti të lartë, shumë i kënaqur.

Niko S.

Jetëgjatësi e lartë

Disa herë bashkëpunim me Abitat, prej një kohe relativisht te gjatë tashmë.

Pirro L.

Mbresëlënëse

Më shumë se e kënaqur me punën e Abitat Group,më e mira në treg.

Roza K.

Abitat Group

Ndihuni të sigurtë në shtëpinë tuaj

Na kontaktoni

Për çdo pyetje tuajën, informacion rreth produkteve apo asistencë!

× Përshëndetje!